Hvem er vi?

I DATS sønderjysk kreds bestyrelse sidder der 7 engerede teatertossede, som vil være med til at fremme teater. Vi vil fremme samarbejde mellem scenerne og skabe kontakt til Sydslesvig.  Vi gør dette på det frivillige niveau.  Lige nu består Bestyrelsen af Kristina Asmussen Gude-Hansen( Formand), Hanne Ingemann Clausen (næstformand), Morten Knudsen (kassere), Johnni Pedersen (b. medlem), Hans Peder Pedersen (b. Medlem), Ole Gaul nilum (b. medlem) Pt. har vi ingen suppleanter. Var det noget for dig så kontakt os endelig.

Men pyt med hvem vi er, vi er mere interesserede i hvem du er – og hvad vi kan hjælpe dig med!

Hvad kan vi?

DATS Sønderjysk kreds kan hjælpe både dig som personligt medlem eller som scene/gruppe. Vi har 6 puljer, hvor der kan søges til forskellige projekter eller kurser. Vi tilbyder selv kurser: DATS Sønderjysk kreds Rønshoved kursus, Forårskursus, børnekursus (I samarbejde med en scene/gruppe) Ungdomskursus (i samarbejde med en scene). Men ønsker din scene/gruppe et skræddersyet kursus hjem til jer kan vi også hjælpe dig med det. Hvis I har en ide til et kursus, men ingen undervisere. Så har vi kontakter til mange af Danmarks dejlige teater lærere.

DATS Sønderjysk kreds kan også hjælpe dig med konsulenter. Konsulenter er gratis. Vi har pt. Konsulenter inde for: lys/lyd og sminke.(efterspørgelsen har ikke været så stor, derfor har vi måtte skære ned. Men kommer efterspørgelsen igen, kommer der også konsulenter inde for flere områder)

Har I en festival I gerne vil med på, men mangler resurser til at komme af sted. Kan vi også støtte på det område.

DATS Sønderjysk kreds er ikke til for vores egen skyld, vi er til for jeres skyld. Jo mere i bruger os, jo længere kan vi eksistere!

DATS Sønderjysk kreds kan meget! Vi glæder os til at kunne hjælpe dig personligt eller som scene/gruppe.

Historien

Vores kreds har i 2015 haft 65 år fødselsdag for vi havde stiftende generalforsamling den 4 januar 1950.

Lands DATS blev stiftet den 14 november 1948 i Kolding og det første hovedudvalg, som det hed dengang, havde sekretariat ved Arne Aabenhus på Folkungskolen i Gråsten, i de bygninger der i dag er gigthospital.

 

KOntakt

Du kan altid kontakte formanden på mail: formand@datssyd.com.

Hvis du vil ringe til formanden er det best at ringe efter kl. 15.00 i hverdage.

Formand 2017: Kristina Asmussen Gude-Hansen